A rovat további hírei
A bolygó belső szerkezetét és folyamatait vizsgálva az amerikai űrkutatási hivatal új Mars-szondája megoldást találhat arra a kérdésre is, hogyan tudunk majd lakóhelyeket fűteni a vörös bolygón.
Még mindig van mit előásni a több mint 1900 évvel ezelőtt elpusztult város romjaiból.
A következő években várhatóan még jobban felgyorsul a mesterséges intelligencia térnyerése az ügyfélszolgálatokon. A gyakorlatban ebből annyit lehet majd észrevenni, hogy minden sokkal gyorsabban történik majd, akár emberi munkaerő bevonása nélkül, akár hangzóbeszédben is.
A javulás jeleit mutatja Igor, a Szegedi Vadaspark szibériai tigrise, amelynek csípőízületi betegségét saját őssejtjeivel kezelték - közölte a beavatkozást elvégző állatorvos az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.
Kora nyáron a legtöbb autós által úttesten elgázolt állat sündisznó. Mivel a sün éjszakai állat, és akkor vadászik, legtöbbször a sötétben a gépjármű elé tévedő egyedeket vezetők már későn veszik észre.
Magyar internetezők tömegeit érintő biztonsági problémát fedezett fel a hazai IT biztonsági cég, a Secure Networx.
A tudomány eredményeinek hiteles és közérthető közvetítésére hívja fel a kutatói közösséget a Magyar Tudományos Akadémia Közgyűlése. Ehhez honlapot is indít, a tudomany.hu-t.
Az állatokat kiszáradva és éhesen találták egy madagaszkári házban. A sugaras teknősök–- amelyeket a kereskedők csodálatos színű, sugarasan felosztott páncéljuk miatt tartanak - annyira ki voltak száradva, hogy sokukat hetekig kellett vízben áztatni – mondta el a New York-i székhelyű Wildlife Conservation Society illetékese.
Fellőtték szombaton a kaliforniai Vanderberg légi bázisról az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) InSight nevű új Mars-szondáját.
A tavalyinál is erősebb kullancsinvázió várható idén. A helyzetet súlyosbítja, hogy a kullancsok többsége fertőző, és ezen példányok közül szinte mindegyik hordozza a Lyme-kór valamelyik kórokozóját. A fokozott elővigyázatosságra pedig azért van szükség, mert az oltás csak a kullancsok okozta agyvelőgyulladás vírusa ellen ad védelmet.
Nyerjen akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 879 Ft értékben!

akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital