A rovat további hírei
Tömegek panaszkodnak világszerte fáradékonyságra és alváshiányra, pedig az emberek túlnyomó része úgy gondolja, hogy a helyzethez képest viszonylag jól kezeli az alváshiány okozta nehézségeket. De azt csak kevesen tudják, hogy a kényelem sokszor meggátolja szervezetünket abban, hogy felismerjük, mikor lehet leereszteni és mikor pihenni.
A Microsoft nemzetközi felmérése azt állapította meg, hogy minden második gyerek veszélynek van kitéve az interneten.
Több száz Árpád-kori, avar és szarmata lelet került elő az M44-es gyorsforgalmi út Tiszakürt-Kondoros közti szakaszán zajló ásatások során.
Tavaly még reménykedtünk, a tél elpusztítja a hazánkban felbukkant koreai szúnyogokat, de túlélték - sőt terjeszkednek. Ezzel pedig potenciálisan megnő a hazánkban eddig ismeretlen betegségek felbukkanása is. A klímaváltozásnak kézzel fogható eredménye van, Magyarországon is.
A férfiaknál a hollandok, a nőknél a dánok a legmagasabbak az OECD-országok lakosai közül. A magyarok a középmezőnyben.
A következő néhány hónapot börtönben kell töltenie Robert O. Youngnak, a népszerű lúgosító diéta kitalálójának. Az ítélet szerint jogosulatlanul kezelt a villájában betegeket, pedig semmilyen orvosi vagy tudományos végzettsége nincsen.
A Mars felszínét borító sós ásványok megölik a baktériumokat - tárta fel egy csütörtökön közzétett tanulmány, amely arra a következtetésre jutott, hogy a vörös bolygó felszíne kevésbé élhető, mint azt korábban gondolták.
Újra látható a budapesti Millenáris parkban a Gateway to Space című űrkiállítás, amelyen az űrrepülés technikáját és történetének legfontosabb fejezeteit ismerheti meg a közönség.
A NASA kutatói szerint 2024-ben a Didymos nevű aszteroidapár közelíti majd meg a Földet, ami nem jelent veszélyt a bolygóra, de jó lehetőség, hogy kipróbálják az új védelmi rendszert.
A kullancs nyála új gyógyszerek "aranybányája" egy új brit tanulmány szerint - számolt be róla a BBC hírportálja.
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!

Szolgáltatás
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk