A rovat további hírei
Minden negyedik természeti világörökségi helyszínt veszélyeztet a klímaváltozás - állapította meg a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) hétfőn bemutatott friss jelentése.
A szex nagyon ritkán okoz hirtelen szívhalált egy új amerikai kutatás szerint, melyről a BBC számolt be.
Szó szerint pokollá válhat a Föld Stephen Hawking szerint a globális felmelegedés és a globalizáció nem kívánt hatásai miatt – habár mi ezt már aligha fogjuk megélni
Nem akkora, mint a néhány hónappal ezelőtt talált 709 karátos darab, de a 476 karát is óriásinak számít.
Huszonnyolc éve, 1989. november 9-én leomlott a berlini fal, amely évtizedekig jelképe volt a második világháború utáni Európa megosztottságának.
A tervek szerint az idén elkészül az ötödik kutatóállomásuk a védett kontinensen.
1890-ben indult el Magyarországon a lakosság települési madáretetési mozgalma. A mintegy ötven potenciális etetőlátogató madárfaj megfigyelése egyedülálló élményt kínál a kertekben, a parkokban és a sokadik emelet magasságában is. Ugyanakkor szeretnénk felhívni a lakosság figyelmét arra, hogy a vízimadarakat soha, sehol, semmivel ne etessék, mert ez tömeges pusztulásukat okozhatja!
Több mint félszáz gravitációs lencsét fedeztek fel csillagászok az általuk alkalmazott mesterséges intelligencia segítségével. Egyelőre még egyesével vizsgálják meg őket, de a cél, hogy a jövőben a gép döntése után már szelektálni se kelljen.
A Globális táplálkozási jelentés szerint szinte minden országot érint a globális táplálkozási válság: kit az elhízás, kit a súlyos alultápláltság.
Egy 2015-ben már elterjesztett híresztelés kapott ismét szárnyra, a készítők csak a dátumot módosították benne. Jön a teljes sötétség – mondják épp ők.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk
Nyerjen MinDig TV beltérit a TelemaX-tól!
Nyerjen! 8.000 Ft értékben!

MinDig TV beltérit a TelemaX-tól!

Számítástechnika