A rovat további hírei
A budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium csapata nyerte a First Global Challenge nevű nemzetközi robotépítő verseny fődíját Washingtonban.
Az országban elsőként a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában végeztek tüdőverőér-tágítást - közölte a felsőoktatási intézmény sajtóirodája kedden az MTI-vel.
A mesterséges édesítőszerek egy új kanadai kutatás szerint többet ártanak, mint használnak.
Kolumbusz Kristóf portugál származását próbálják bizonyítani portugál tudósok.
Orbán Viktor miniszterelnök múlt szerdán bejelentette, hogy sikerült visszaszerezni a Seuso-kincs utolsó hét darabját is, ugyanakkor a megtalálójának halálát továbbra is rejtély övezi.
A világ hat nagy ragadozója több mint 90 százalékot vesztett történelmi élőhelyeiből - állítja amerikai kutatók új tanulmánya.
Negyven évesen elhunyt Marjam Mirzakani iráni matematikus, az első – és eddig egyetlen – nő, akinek odaítélték a matematika Nobel-díjának is nevezett Fields-érmet – írta a BBC News.
Modern antiszemitizmus a visegrádi országokban címmel mutattak be tanulmánykötetet a Tom Lantos Intézet gondozásában kedden Budapesten.
A kávézás csökkentheti egy sor betegség, köztük a szív- és érrendszeri betegségek miatti halálozás kockázatát - állapította meg két friss tanulmány, szerzőik szerint azonban a kávézással együtt járó életstílus is hatással lehet az eredményekre.
Fura mód az agyhártyagyulladás elleni vakcina hatóanyaga hatásosnak tűnik a gonorrhea ellen.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó