A rovat további hírei
Zacher Gábor a köztévében azt mondta, ideje elgondolkodni itthon a marihuána orvosi felhasználásáról.
Kihalás fenyegeti a világ legkisebb cetfaját, a kaliforniai disznódelfint - derül ki a Természetvédelmi Világalap (WWF) MTI-nek küldött közleményéből.
A kifejlesztés alatt álló Orion űrkapszula és a minden korábbinál nagyobb teljesítményű óriásrakéta, a Space Launch System (SLS) az eredeti tervek szerint elsőként 2018 novemberében, legénység nélkül hajtott volna végre tesztrepülést, ám februárban a Fehér Ház sürgetésére a NASA elkezdte vizsgálni azt a lehetőséget, hogy emberekkel a fedélzetén indítsa el a missziót.
Egy kutatás arra mutatott rá, hogy a légúti fertőzések után közvetlenül nagyobb az esélye az infarktus kialakulásának.
Majdnem 38 millió darab műanyagszemetet mosott partra a víz egy kis lakatlan, eldugott csendes-óceáni korallzátonyszigeten egy új kutatás adatai szerint.
Három nap alatt bekékült Magyarország térképe, ahogy egyre több számítógépet és hálózatot ért el a globális szinten is romboló kibertámadás.
Mika János éghajlatkutató szerint a Nap kisebb aktivitása nem okozhat újabb jégkorszakot a földön, de fékezheti a globális felmelegedést.
Romániában először bukkant fel a pettyes kakukk, amelyet egy német madarász fedezett fel - közölte szerdán a román ornitológiai egyesület.
Ha rosszul használjuk a fültisztító pálcikát, és befelé toljuk azzal a fülzsírt, fülzsírdugó, rosszabb esetben gyulladás lehet a vége.
Közel száz állomás után Békéscsabára is megérkezett az Élet Menete Alapítvány Utazó vagonkiállítása, mely május 8-13. között tekinthető meg a vasútállomás 1.a vágányán.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség