A rovat további hírei
A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark idén, a Körös-Maros Nemzeti Park megalakulásának 20. évfordulóján is megrendezte a Túzok Tusa elnevezésű természetismereti vetélkedőt, melyet az általános iskolák 6-8. osztályos tanulói számára hirdettek meg.
Gyönyörű és egyben megható képet készített a Szaturnusz körül keringő Cassini űrszonda a Foldről. Valószínűleg ez volt az utolsó lehetőség, hogy "visszanézzen" a bolygónkra.
A nagy viaszmoly boltokban horgászcsaliként kapható hernyója képes polietilén biológiai lebomlására. Márpedig ez a leggyakrabban használt műanyag, ami a bevásárlótáskák alapanyaga is.
Kiberbiztonsági akadémia alakult a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) Budapesten.
Világszerte kétpercenként hal meg egy kisgyerek maláriában. Éppen most készülnek leszámolni a kórral.
Főnökei nemigen hittek a feltalálóban, amikor 50 éve eléjük tette a világ első zsebszámológépét. Át is engedték az első sikereket a konkurenciának.
A programok már elkezdődtek. A Föld Napján minden évben - világszerte - a környezetvédelem fontosságára próbálják felhívni a figyelmet. Van szemétszedés, faültetés, és sok-sok gyerekprogram, hogy legalább a mai gyerekek jobban vigyázzanak a Földre.
Egy Dél-Indiában élő, teniszlabdányi, tarka béka bőrváladékában találtak vírusokat és baktériumokat elpusztító molekulákat indiai és amerikai tudósok - számolt be róla az Eurekalert tudományos hírportál.
2017. március 31-én a Gyomaendrődi Járási Hivatal, az egykori gyomai községháza Dísztermében vette kezdetét a Gyoma 300 éves jubileumára szervezett megemlékezés-sorozat. A Gyoma 300 éves évfordulós eseményeit előkészítő szervező bizottság felhívására az Endrődiek Baráti Köre egy ásványkiállítás megszervezését ajánlotta fel.
A katasztrófa sújtotta területen biztosítana ingyen internetet a Facebook új fejlesztése. A Tether-tenna nevű helikopter hónapokig maradna a levegőben, ezzel segítve a mentőszervezeteknek és a bajba jutott embereknek.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom