A rovat további hírei
A klímaváltozásra vonatkozó eddigi előrejelzések jelentősen alábecsülték a felhők szerepét, ami azt jelenti, hogy a jövőben várható melegedés jóval súlyosabb lehet az eddig feltételezettnél - figyelmeztetnek a szakemberek egy új tanulmányban.
Az egyéves gyerekek fele vas- és D-vitamin-hiányos, csaknem felének magas a koleszterinszintje és túl sok sót fogyaszt, tíz százalékát pedig az elhízás is fenyegeti - derült ki a Primer Prevenciós Orvosi Egyesület által indított Első 1000 nap program felméréséből.
Szerdán több tucat óvónő előtt, a békéscsabai Zöldoviban mutatkozott be a Digitális OkosJáték Óvodásoknak, vagyis a DIOO.
Óvópedagógusok előtt mutatkozott be Békéscsabán a DIOO, azaz a Digitális OkosJáték Óvodásoknak.
Mérgező porral telíti lakás levegőjét több forgalomban lévő porszívó, ezt mutatta ki a Levegő Munkacsoport vizsgálata.
Döbbenetes adatokat közölt legújabb jelentésében az Egészségügyi Világszervezet. A WHO szerint világszerte megállíthatatlanul terjed a diabétesz, amely ma már tizenegy emberből legalább egyet érint. A szervezet munkatársai szerint azonnal cselekedni kell.
A harmadik legmelegebb volt a tavalyi év Magyarországon 1901 óta, valamint a 2015-ös volt a 6. legmelegebb tél és a 4. legmelegebb nyár - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat által kedden a honlapján közzétett elemzésben.
A fogágy gyulladása is növelheti a koraszülés kockázatát, valamint hatással lehet az újszülött súlyára, épp úgy, mint az alkoholfogyasztás, a dohányzás, valamint a többszöri korábbi vetélés.
Az elmúlt másfél évtizedben megfeleződött a hazai fecskeállomány, azaz mára minden második madár eltűnt az ereszek alól, holott a madárcsoport szerepe a klímaváltozás miatt egyre fontosabbá válik az emberek, társ- és haszonállataink egészségvédelme szempontjából.
A Mars napjainkban népszerűbb, mint valaha. Bolygószomszédunk egyaránt megmozgatja az űrkutatók és a köznapi emberek fantáziáját; mindenki tudni szeretné, mit rejt a planéta, ahol akár az élet is megjelenhetett. Akinek kedve támad, az hamarosan „saját szemével” is megnézheti a vörös bolygót a NASA virtuális túráján - írja a hirado.hu.
Nyerjen akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 879 Ft értékben!

akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital