A rovat további hírei
Az Országos Meteorológiai Szolgálat éves elemzése szerint Magyarországon 2016 nagy része melegebb és csapadékosabb volt, mint az 1981-2010-es sokévi átlag.
A tudósok nem találják, így biztosra veszik, hogy elpusztult Granny, a hihetetlen kort megélő gyilkos bálna.
Minek törődni azzal, hogyan élnek majd száz év múlva, 2017-ben az emberek? Egy most száz éve megjelent cikk mutatja, mekkora vita folyt arról, foglalkozzanak-e velünk az őseink.
Történelmi napnak nevezte a huszonöt évvel ezelőtti első magyarországi szívátültetést Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem klinikai rektorhelyettese, az egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatója kedden Budapesten.
Hídvégi Edit táplálkozási tanácsadó szerint a karácsonyi ételek bőséges fogyasztása után érdemes citromlevet vagy mustárt fogyasztani, mivel emésztésjavító hatásuk van.
Az ebola az egyik legrettegettebb trópusi betegség, annak ellenére, hogy jóval kevesebb áldozatot szed, mint például a malária.
Dobhatjuk ki a régi periódusos rendszert mutató ábráinkat, nemrég ugyanis négy új elem került bele a régiek mellé: a moscovium, a tennessine, a nihonium és az oganesson neveket kell majd hozzátanulni a korábbiakhoz.
Vizi E. Szilveszter Széchenyi Nagydíjas agykutató, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnöke lett Az Év Ismeretterjesztő Tudósa Díj - Kisbolygóval honoris causa című elismerés idei kitüntetettje. A díjat kedden adták át Budapesten, az Uránia Csillagvizsgálóban.
Szívátültetést végeztek egy 51 éves betegen, aki egy rendkívül összetett szívfejlődési rendellenességben szenvedett - közölte a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet hétfőn az MTI-vel.
A spanyolországi Alcobendas településen átadták a világ első 3D-s nyomtatási technológiával készült gyalogoshídját.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom